En perfekt kväll för pokerspel – i mobilen

 

http://www.pokerstarsblog.com/en/blog/pokerstars_mobile_pub.JPG

Om man har en ledig stund i hemmet och vill få lite underhållning, brukar lite spel sätta guldkant på vardagen. Du kan enkelt spela direkt i telefon så du behöver inte ens lämna soffan. Och med några smarta tillbehör och gadgets, kan spelstunden få dig att må som en VIP.

Det mest spännande att spela på telefonen är så klart poker, eftersom du kan vinna riktiga pengar. För det mesta laddar men enkelt hem gratis programvara på företagets sajt och kan sätta igång efter bara några minuter. Det är bättre att använda sig av programvaror än att spela direkt i webbläsare. Programvarorna är anpassade efter skärmstorlek medan spelsajten kanske inte har responsiv design och är därmed inte anpassningsbar. Pokerappen är också ett säkrare sätt att spela eftersom det inte ligger öppet för alla, såsom webbsidor gör.

Och om det inte vore nog, kan man få speciella bonusar som bara fungerar om man spelar i mobilappen. Din första runda mobilpoker kan bli väldigt billigt, till och med gratis, tack vare insättningsbonusar och erbjudanden.

Efter registreringen på gjord och efter pengarna ligger på pokerkontot, är det dags att bunkra upp med sina bästa prylar:

Mobilstödet

Alla spel kräver inte att du är snabb på fingrarna. Det är inte alltid som man behöver två händer och ett stadigt grepp för att lyckas. Lägg till dig i soffan med kuddar och filtar. Ställ telefonen på sidobordet eller soffbordet och spela därifrån. För bara några kronor kan du köpa ett mobilstöd som håller telefonen i rätt vinkel. Om du behöver händerna till annat då och då, kan du fortfarande ha uppsikt över spelet och enkelt knappa in några kommandon utan att behöva släppa allt annat som du håller på med.

Glashållaren

Om du sitter på en plats med få avlastningsytor, är det riskabelt att placera glaset någonstans. Men man vill ju inte vara utan sin törstsläckare. Det bästa är då att köpa en glashållare med band. Du kan alltså hänga glaset runt halsen! Det gör det möjligt för dig att spela med båda händerna, eller ha ena handen på telefon medan den andra tar hand om disken och du kan fortfarande vara säker på att glaset följer med dig.

Marker

poker chips

Det är lätta att stirra sig blind på siffrorna på skärmen. 100 kronor i elektronisk form uppfattas inte ha samma värde som en hundralapp i handen. Det är lätt att spela bort lite mer än vad man hade tänkt. Som van pokerspelare kan man också sakna att inte ha en växande hög med marker som man kan sortera och leka med. Varför inte skaffa sina egna marker och använda medan man spelar? Dela upp antal marker såsom det ser ut på skärmen och omdistribuera dem efter varje hand för att ha en uppdaterad syn av din egen pott.

Soundtrack

Vad hade montaget i Rocky varit utan Eye of the Tiger? Musik gör mycket för stämningen och det är alltid roligare att lyssna på sina egna favoritlåtar än en simpel musikslinga som spelas om och om igen. När du spelar i mobilen har du möjligheten att spela upp din egen musik på telefonen. Om du delar bostaden med andra, kan det vara bäst att köpa riktigt bra hörlurar så du inte hör dem, och de inte hör din musik. Tagga till inför nästa match vid pokerbordet med din favoritmusik! Bor du själv kan skippa hörlurarna och skaffa en bra bluetoothhögtalare istället. Dessa högtalare är ganska små och enkla att ta med sig om man byter sittplats i hemmet. Du kan få lika mycket pepp och bra musik när du sitter i soffan, som om du besöker toaletten eller väljer att ta nästa spelomgång på balkongen.