Mobilspel vs. spel i din PC

Länge har datorspel dominerat spelvärlden och det är fortfarande omåttligt populärt att spela spel i PC:n, vare sig du är fem, tjugofem eller femtiofem år gammal. Eftersom utbudet av spel numera är så pass brett, kan alla hitta något som passar dem. Genom smartphonens genombrott, för några år sedan, har antalet spel till mobilen dessutom fullkomligt exploderat. Det fina med att spela i mobilen är att det är så lättillgängligt. Du kan underhålla dig medan du åker tåg, väntar på bussen eller i reklampausen när du tittar på TV. Kort sagt var och när du vill. Givetvis kan man spela spel när man vill i sin PC också, men detta kräver i regel att man är hemma, eftersom PC:n inte är portabel på samma sätt som mobilen är. Det finns alltså en klar fördel med mobilspelen!

Men spel i datorn har också sin speciella tjusning. Till att börja med spelar du på en stor skärm, vilket ger en större upplevelse sett till grafik och ljud. Du har också flexiblare spelmöjligheter, eftersom du kan använda både mus och tangentbord.

Många spel finns tillgängliga i både dator och mobil, som till exempel casinospel och poker. Det är alltså bara att välja den variant som passar dig bäst!