Mobilen som accessoar

Mobilen bär vi med oss överallt och varje gång som den plingar till, ringer eller de gånger vi tar upp den för att söka information och kolla sociala media så drar den blickarna till sig. Det blir alltså en viktig detalj för den modemedvetne att styla sin mobiltelefon likväl som sin egen outfit.

Idag finns mängder av mobilfodral och olika skal som skyddar din mobil och samtidigt ser till att den blir en tuff accessoar. Fördelen med alla dessa valmöjligheter på färg och stil är att du kan matcha det mesta med din outfit och ändå få en funktion som gör den praktisk vid användning.

Du kan variera dina skal efter tycke och smak och samtidigt ha mobilen säkrare vid eventuell olycka. Vi har nog alla upplevt det där paniken som uppstår när man tappar sin mobil, de där fasansfulla sekunderna innan man hunnit plocka upp den för att se om den höll?

En annan fördel med att skaffa sig ett mobilfodral, förutom att skydda sin mobil mot stötar och tapp, är att du även kan använda den som din plånbok. Det finns plats för både körkort och kontokort i många av dem så du kan variera ditt skal efter tycke, stil och funktion. Den blir som en extra accessoar som du kan vara stolt över att visa upp.