Prylar till pokerkvällen

Åter igen helg och dags för den regelbundna spelkvällen med kompisarna. Men vilka prylar behöver du egentligen förbereda dig med? Här kommer den kompletta listan.

Solglasögon

Om ni spelar poker eller något annat spel där man kan bluffa så är solglasögonen en självklarhet. Att kunna dölja ögonen och de mikroreaktioner man kan råka ge av vid en bluff ger en stor fördel mot de andra ej dolda spelarna. Även kepsar, hoodies och andra skymmande klädesplagg kan komma väl till användning.

Musikspelare

Kortspel är något som kräver fokus, oavsett om det handlar om blackjack eller poker. För att höja koncentrationen till sin högsta nivå väljer många att ta till hjälpmedel och en av de vanligaste av dessa är att lyssna på musik. Då man egentligen inte behöver lyssna på någon annan spelare under ett pokerspel utan lika gärna kan hålla koll på spelet genom kroppspråk och hantering är detta en perfekt lösning.

Dator

Oavsett vilket spel man spelar så finns det inget som förbättrar dig som spelare mer än träning. Idag går det att att spela så gott som alla bordsspel online och träna sig bättre och bättre. Oavsett om det är black jack eller poker så kan man snabbt bygga upp vanan.

Nu finns det till och med live casinon där man kan få testa sina kunskaper vid ett riktigt spelbord, med en riktig croupier, via en webbkamera. Reglerna är precis som i de vanliga fysiska eller digitala versionen men inlevelsen är desto bättre.